Πλοίο έπλεε με τον αυτόματο πιλότο όταν προσέκρουσε σε πόρτα της δεξαμενής ελέγχου υδάτων – Τουλάχιστον 70 πλοία φράκαραν

Capt. John

Ένα φορτηγό πλοίο που βρισκόταν εν πλω με τον αυτόματο πιλότο προσέκρουσε στην πύλη θυροφράγματος της δεξαμενής ελέγχου υδάτων Muden στον ποταμό Moselle, προκαλώντας μεγάλες ζημιές και έχοντας ως αποτέλεσμα να σταματήσει η κυκλοφορία των πλοίων για σχεδόν δύο μήνες.

Το ατύχημα προκάλεσε την προσωρινή ακινητοποίηση περίπου 70 πλοίων στη Γαλλία και το Λουξεμβούργο, αναγκάζοντας τις τοπικές αρχές να ξεκινήσουν εκτεταμένη επιχείρηση απεγκλωβισμού.

Σύμφωνα με την εισαγγελία του Κόμπλεντς, το φορτηγό...

https://e-nautilia.gr/ploio-eplee-me-ton-automato-piloto-otan-prosekrouse-se-porta-tis-dexameni-elegxou-ydaton-toulaxiston-70-ploia-frakaran/

Leave a Comment